Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий висміяв "великий відступ" російських окупантів на Харківщині. Новий ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

Юрій Великий – геніальний комік та пародист, для якого немає непосильних ролей. Він регулярно піднімає українцям настрій, висміюючи різних особистостей чи кумедні події. З початком повномасштабної війни в його репертуарі в основному жарти про "успіхи" окупантів.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Цього разу Юрій Великий висміяв зворотній наступ окупантів до кордонів росії, коли ЗСУ пішли у наступ для визволення Харківщини. Гуморист перетворився на спікера міноборони росії і розповів про реальний стан справ і "героїчне перегрупування".

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"В ефірі щоденний брифінг МініБєгства Оборони російської відступації. Щоб спростити роботу українським фотошоперам я спочатку виходжу в ефір вже в потрібному образі", - сказав комік в образі спікера оборонного відомства росії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, співачка Камалія показала "репортаж" Юрія Великого з "Кварталу 95" про контрнаступ на Херсонщині: "ЗСУ "втікають", не в той бік".

Також наш портал інформував, дівчинка Олени Кравець та подружка Сопонару з "Квартал 95" Жуковцова дізналася, як вижити у війні: "Народжувати дітей, створювати бізнеси".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".