Українська співачка Оля Полякова яка буде брати участь у проєкті "Голос країни", який стартує у жовтні, вирішила позмагатися з Притулою.

Співачка Оля Полякова, тренер "Голосу країни" розмістила на своєму Instagram фото у суддівському кріслі, та вразила своєю новою концертною сукнею, чорного кольору, яка підкреслює усі принди красуні.

Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

У коментарі Полякова розповіла, як буде відбуватися розважальне музичне шоу. Стало відомо, що "Голос країни" разом із організаціями "Добро" та "Повернись живим" оголосили нову мету - "3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову - квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo".

Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Полякова зазначила, що долучитися до благодійного збору може кожен:

Відсьогодні кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер. Всі гроші підуть на аерозасоби. - написала Полякова.

У коментарях відзначили красу співачки та пообіцяли робити внески.

"Вау ви така сексуальна", "Я тебе дуже люблю", "Красуня, і нічого більше не скажеш", "Щасливі допомагати разом", "А скільки грошей вони вкладуть в це шоу? Більше, ніж буде зібрано", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Коментарі. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова розповіла, як чоловік просить її кричати голосніше і про заробітки за кордоном: "Мене цьому Данилко навчив".

Як повідомляв "Знай.ua" Олі Поляковій намагалися зірвати концерт фанати путіна, але вона швидко їм "закрила рота".

Також "Знай.ua" інформував, що українці знайшли причетність Олі Полякової до визволення Харківщини.