Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Вона часто ділиться публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 2,7 мільйона людей. Нещодавно вона розповіла, що в одному із ізраїльських міст їй намагалися зірвати концерт рашистські фанати. Але Полякова все одно відчула підтримку України від усієї зали.

Оля Полякова з чоловіком, фото з Instagram
Оля Полякова з чоловіком, фото з Instagram

"Близько 5000 чоловік прийшли у свято міста, на якому окрім мене виступили ізраїльські артисти, італійські та легендарна Сандра", - заявила тоді Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак, це не головне. Згодом виконавиця виставила в Instagram Stories пост із Facebook, у якому знайшли її причетність до різкого звільнення Харківської області з боку воїнів ЗСУ. Справа в тому, що нещодавно вона тільки-но позбулася образу, який прямо асоціюється з росіянами - від кокошника.

"2 тижні тому провела обряд, прокляла кацапів, які прийшли на нашу землю і ось, чи бачите... я ж говорю, відьма!", - йдеться у Stories.

Оля Полякова, скриншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Оля Полякова випустила пісню українською мовою про велику перемогу: "Тяжко втримати сльози"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова у прозорому ліфчику показала, де вона черпає сили під час війни в Україні: "Правду говорять"

Знай.uа писав, Полякова поділилася з українцями власною мантрою, яка щодня заспокоює нерви: "Все буде добре, Оля"