Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим чином зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова відіграла черговий концерт цього разу в Ізраїлі, місті Ашдод, проте без казусів не обійшлося. Артистка заявила, що виступ намагалися зірвати фанати прибитого диктатора росії, але подробицями не поділилася.

Скріншот із Instagram, Оля Полякова
Скріншот із Instagram, Оля Полякова

Незважаючи на таку неприємність, зірка отримала від глядачів те, що хотіла – неймовірну підтримку. Загалом у залі зібралося 5000 осіб. Полякова уточнила, що це було свято міста та окрім неї на сцені ще виступили ізраїльські артисти, італійські та Сандра.

На відео чути, як якісь слухачі щось вигукували, коли Полякова почала розповідати про російське вторгнення. Оля не розгубилася і продовжила нести правду.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що донька Олі Полякової Маша відмовилася від навчання в Європі через кохання: "Тепер жалкую"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова розповіла про таємного юнака Сергія, про якого мало хто знає: "Я взяла цього за шкірку і привела"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова похвалилася екстремальним відпочинком із молодшою ​​дочкою: "Аліска, ІІІ-ХА!"