Відома українська гумористка, актриса "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна спантеличила шанувальників незвичайним трюком на жердині, яку виконала разом із подружкою. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна має не тільки неймовірний акторський талант, а й безліч інших достоїнств. Крім гумору, зірка займається спортом, а також танцями, в чому досягла чималих висот. Вона регулярно радує шанувальників дивовижними трюками, які під силу далеко не кожній звичайній людині.

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/
Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Так, цього разу Катя Нікітіна змогла знову здивувати шанувальників. На новому відео вона продемонструвала незвичайний трюк на пілоні, який виконала разом із подругою. Дівчата зчепилися разом, висячи вниз головами, а "помічник" штовхнув їх, після чого вони почали крутитися в такому положенні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як озвучення даного "процесу" використали голос незмінного ведучого програми "Поле чудес" Леоніда Якубовича.

"Обертайте барабан", - йдеться у відео.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна сіла навпочіпки і зачарувала запаморочливими формами: "пекуча блондинка".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Кошовий, Пікалов, Ткач та інші зірки "Квартал 95" надихнули сильними словами про перемогу та людяність: "Найпотужніша зброя".