Відома українська виконавиця Наталія Могилевська спокусливо випрямила ніжки в ефектному вбранні та "позагравала" з Олексієм Арестовичем. Відповідною публікацією зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська постала перед шанувальниками у спокусливому вбранні, читаючи газету. Зірка вирішила піти стопами Олексія Арестовича та повідомити українців гарну новину з фронту. Вона зазначила, що не може відірватися від новин і не припиняє оновлювати "стрічку".

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

"Лінія фронту на півдні просунулась на 12 км, окупантам наказали домовлятися з ЗСУ. Я все ще боюся відірватися від новин. Може воду теж перестати пити? Щоб не відволікатися на суєтне?", - поділилася Могилевська.

Водночас вона зазначила, що у неї відбудеться спектакль і їй доведеться відволіктися від моніторингу хороших новин і ця доля повноцінно ляже на плечі Арестовича.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ps. Сьогодні спектакль. Ну як на півтори години залишити Арестовича? Як же він без мене", - написала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова відзначила "повноліття" подружнього життя з чоловіком: доказ того, що різниця у віці – не завада.

Також наш портал інформував, Наталія Могилевська влаштувала прогулянку закутками київської підземки під похмурий саундтрек: "Гнітлива атмосфера".

Крім того, наш портал інформував, Камалія та її чоловік бізнесмен Захур зізналися, що війна змусила їх відмовитись від розкоші: "Щастя в іншому".