Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей.

Вова Дентес розкрив правду про початок нових відносин практично відразу після того, як його колишня Дорофєєва показала всім свого хлопця – їхнього спільного друга Мішу Кацуріна. Обранкою артиста стала Даша - колишня дружина нового хлопця Наді. Історія максимально заплутана, але всі з нею вже змирилися.

Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram
Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram

Хоча деякі користувачі соцмережі ніяк не можуть вгамуватися і дати спокою парам. Ось один із них вирішив "попередити" Дашу Кацуріну про те, що Дантес нібито є альфонсом, який покине її після того, як отримає своє.

"Професійний альфонс, об'єктивно йому нах*ін не потрібна розведена жінка з "причепом" з двох маленьких дітей. Незабаром він тебе покине і залишишся біля розбитого корита", - написав невідомий.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дантеса, зважаючи на все, не образили ці вислови, він навіть примудрився пожартувати.

"Єдине, що в цьому мене бентежить - чому російською?!" - заявив артист.

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Раніше ми писали про те, що Даша Кацуріна після початку стосунків із Дантесом поділилася своїм станом: "Я в "полоні"

Як повідомляв Знай.ua, Вова Дантес розповів, як ставиться до нового хлопця Дорофєєвої та про інтим з Кацуріною: "Бринза в голову б'є і ми..."

Також портал Знай.ua писав, що коханця Дорофєєвої приспустила труси і зізналася, як відвела чужого чоловіка: "Іти далі?"