Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

На фан-сторінці Олі Полякової розмістили зворушливе вітання для її родини. 11 вересня співачка відзначила 18 років щасливого подружнього життя з чоловіком Вадимом, який старший за неї на 15 років.

Оля Полякова з чоловіком, фото з Instagram
Оля Полякова з чоловіком, фото з Instagram

"Вітаємо зі святом! Бажаємо трепетного затишку, тепла і добробуту вашій родині. Взаєморозуміння, щирості і величезного палкого кохання! Будьте здорові, майте загальні інтереси, дорожіть своїм союзом та бережіть один одного! ❤️❤️❤️", - написали шанувальники артистки.

Полякова довела, що жодна різниця у віці не заважає справжньому коханню, адже вони в офіційному шлюбі з 2004 року, і мають чим пишатися. Символом 18-ї річниці весілля стала бірюза, яка асоціюється з гармонійними та міцними стосунками.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Інші фанати приєдналися до привітань та залишили для Полякової багато теплих побажань.

Раніше ми писали про те, що Полякова поділилася з українцями власною мантрою, яка щодня заспокоює нерви: "Все буде добре, Оля"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова випустила пісню українською мовою про велику перемогу: "Тяжко втримати сльози"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова у прозорому ліфчику показала, де вона черпає сили під час війни в Україні: "Правду говорять"