Відома українська виконавиця Наталія Могилевська спустилася до київської підземки та прогулялася закутками під похмурий "саундтрек". Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

За час повномасштабної війни багато артистів зробили великий ривок у творчості, створюючи чуттєві пісні для підтримки українців у цей складний період. Наталя Могилевська не виняток, адже за півроку повномасштабного вторгнення вона не лише випустила нові треки, а й створила власну виставу. Водночас вона не забуває про шанувальників і регулярно радує їх фото та відео із життя.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Цього разу Наталія Могилевська поділилася кадрами лаштунків із концерту на День Незалежності, який пройшов у київському метрополітені. Зірка походила закутками підземки і супроводила свої "пригоди" досить похмурою музичною темою.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Backstage. День Незалежності'22", - підписала ролик Наталія Могилевська.

Шанувальники захопилися красою співачки, але зазначили, що атмосфера вийшла зловісною.

"Гнітлива атмосфера", "Вау, яка шикарна. Ви красуня", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська спустилася у довгий і темний тунель, але анітрохи не злякалася: "Неймовірна жінка".

Також наш портал інформував, що Оля Полякова у напівпрозорому ліфі показала, що таке справжня краса: "Коли не нафарбована".

Крім того, ми писали, Наталія Могилевська показала, що відбувалося за лаштунками премії "Національна Легенда України": "Як завжди хвилююся".