Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий порадував пародією на главу міноборони росії Сергія Шойгу. Новий ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

Талановитий і харизматичний Юрій Великий знає секрет, як підняти настрій навіть у найсумніші часи. За час війни він став одним із головних постачальників гарного настрою для українців, захоплюючи неймовірними пародіями на різних особистостей.

Юрій Великій, скриншот: Instagram Stories
Юрій Великій, скриншот: Instagram Stories

Так, цього разу Юрій Великий як "жертва" обрав голову міноборони росії Сергія Шойгу, про якого напередодні з'явилася інформація про усунення від керівництва армією Росії.

Юрій Великий у образі Шойгу. Фото: скрін youtube
Юрій Великий у образі Шойгу. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"За даними британської розвідки, міністра оборони РФ і за сумісництвом "фанерного маршала" Сергія Шойгу відсторонили від керівництва армією, нібито через неефективне управління і наступ, що загальмувався, в Україні. І зрозумів це кремль лише через якихось там пів року війни. можу сказати?! Шкода, звичайно... По-моєму, Шойгу в цій ролі був ідеальний. Кужугетич, повертайся!"

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дочка Юрія Ткача з "Кварталу 95" зворушила шанувальників сильним виконанням пісні про загиблих героїв: "Українські діти просто подорослішали за мить".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".