Наталія Кличко вже давно живе в Німеччині, поки її колишній чоловік Віталій працює на благо Києва. Жінка захоплюється співом, а з початком війни стала активно допомагати рідній країні, беручи участь у благодійних заходах та підтримуючи співвітчизників.

Нещодавно мера Києва Віталій Кличко заявив про розлучення з дружиною Наталією, з якою був одружений з 1996 року. Така новина не сильно вразила суспільство, адже пара давно не живе разом, а діти їх виросли. Але все ж таки, багато українців переживають за дружину боксера, а зараз ще й уважно стежать за нею в соцмережах.

Віталій та Наталія Клички, фото xsport
Віталій та Наталія Клички, фото xsport

Цього разу колишня дружина мера розмістила фотографію у пляжному образі - на ній солом'яний капелюх, сумка з такого ж матеріалу та легка сукня. Обличчя вона вирішила приховати, відвернувшись до дерев'яних і обшарпаних дверей.

Також жінка залишила неоднозначну цитату, якою явно намагалася натякнути, що збудувати майбутнє не вийде, поки вона не відпустить минуле з боксером.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"A new door cannot be opened until you have courage to close the one behind", - написала колишня мера.

Чи є у Наталії залицяльник чи потенційний чоловік невідомо, але вона часто з'являється у компанії молодих людей.

Раніше ми писали про те, що Віталій Кличко заявив про розлучення із дружиною Наталією: серце мера Києва вже зайняте

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Кличко вперше порушила мовчання та пояснила розлучення з мером Києва

Також портал Знай.ua писав, що вбита горем дружина Віталія Кличка не подає вигляду після звістки про розлучення: чим займається Наталія