Дружина мера Києва Віталія Кличка, Наталія знаходиться довгий час у Німеччині. Після розголосу про розлучення з Віталієм, жінка не могла підібрати слів, та нарешті прокоментувала розлучення.

У своєму Instagram, де на жінку підписано понад 15 тисяч шанувальників, Наталя розмістила спільне фото та написала слова вдячності та підтримки своєму вже колишньому чоловікові. Вона підкреслила, що рішення про розлучення було обдумане та виважене.

Віталій та Наталя Клички. Фото: скриншот Instagram
Віталій та Наталя Клички. Фото: скриншот Instagram

"Я вдячна за все, що було на нашому спільному шляху, довжиною 25 років. Наше Розлучення - це обдумане, взаємно прийняте рішення. Так склалося, що за багато років життя в різних країнах наші життєві шляхи поступово розійшлися", - підкреслила Наталя.

Вона також подякувала Віталію за трьох дітей, які вони виховали, та назавжди залишаться їхніми батьками.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Між нами, як і раніше, дружні, повні поваги до один одного стосунки. Ми завжди підтримували та продовжуватимемо підтримувати один одного за будь-яких обставин. Я бажаю Віталію лише всього самого найкращого… «Новий розділ життя » починається…", - завершила співачка.

Віталій та Наталя Клички. Фото: скриншот Instagram
Віталій та Наталя Клички. Фото: скриншот Instagram

У коментарях підтримали жінку, та побажали любові та успіху у новому етапі життя.

Нагадаємо, ми писали, що вбита горем дружина Віталія Кличка не подає виду після звістки про розлучення: чим займається Наталія.

Як повідомляв "Знай.ua" Віталій Кличко заявив про розлучення з дружиною Наталією: серце мера Києва вже зайняте

Також "Знай.ua" інформував, що Наталія Кличко знайшла те, що може повернути до життя навіть посеред війни.