Дружина мера Києва Віталія Кличка, Наталія не дає знаку, що розлучення з Віталієм таки зачепило струни душі, адже разом з чоловіком вони виростили дітей, і теплі почуття не полишили серця.

У своєму Instgaram Наталія розмістила допис про те, як чудово мати друзів у будь-яких куточках планети, та мати змогу провести час насолоджуючись митями життя.

Наталія Кличко. Фото: скриншот Instagram
Наталія Кличко. Фото: скриншот Instagram

На відео, яке розмістила жінка, свічка, яка догорає, та вид на пальми. Ці кадри Наталя підписала словами: "Мені пощастило мати друзів по всьому світу і мати можливість відвідувати їх та насолоджуватися прекрасними моментами життя".

Все ж у дописі відчувається легка тінь смутку, та й бірюзовий у поєднанні з фіолетовим кольори символізують меланхолію, роздуми, спогади.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

До того Наталія публікувала фото з волонтерських місій, які націлені на допомогу Україні, або тим, хто залишив рідний дім.

Віталій та Наталя виховали трьох дітей синів Єгор-Даніеля та Максима і доньку Єлизавету-Вікторію.

Віталій, причиною розлучення називає їхнє проживання у різних країнах, а відповідно різні інтереси та різне життя.

Нагадаємо, ми писали, що Віталій Кличко заявив про розлучення з дружиною Наталією: серце мера Києва вже зайняте.

Як повідомляв "Знай.ua" Наталя Кличко у день народження свого чоловіка, мера Києва, показала, хто робить її щасливою вже 12 років.

Також "Знай.ua" інформував, що дружина Віталія Кличка заспівала на чужині: "Щира та талановита красуня".