Тисячі українок чекають своїх чоловіків з війни, сподіваючись побачити їх живими та здоровими. Адже вже не в одного українського воїна відібрали життя ненажерливі й криваві російські загарбники.

Часто жінки знаходять розраду у молитвах та зверненні до вищих сил, благаючи їх про швидку перемогу України та повернення всіх військовослужбовців до своїх сімей та домівок.

Надзвичайно сильними є звернення до Пресвятої Богородиці. Цю молитву радять промовляти жінкам чоловіків-військовослужбовців.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Молитва Богородиці для жінок за чоловіка-військового

"О Пречиста Діво, Мати Господа Всевишніх сил, Неба і землі козацької царице! Прийми мою, раби Божої (ім'я) молитву за чоловіка мого, і захисти нас, недостойних рабів Твоїх, і вознеси молитви наші до Престолу Бога і Сина Твого, щоб був милостивий до брехні наших І послав благодать Свою до тих, хто шанує Всечесне ім'я Твоє і з вірою і любов'ю кланяється благовісної ікони твоєї. Будь милосердна до раба Божого (ім'я) і захисти його своєю силою! Бо молюся до Тебе Пречиста і непорочна Діва як до всемогутньої заступниці і винуватиці спасіння нашого! Збережи соборність землі нашої української, покрий нас святим Твоїм Омофором від зазіхання злих нечистих сил і всякого супостата, нехай буде в країні нашій правда Господня, і нехай збережеться в народі нашому свята мова і звичаї. Амінь."

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Молитва. Фото: Галерея Київ. Чудотворна ікона
Молитва. Фото: Галерея Київ. Чудотворна ікона
Молитва. Фото: Галерея Київ. Чудотворна ікона

Нагадаємо, чому жовтіє листя полуниці і як цього уникнути: топ-3 несподівані причини

Як повідомляв "Знай.ua", щоб збирати огірки на грядці аж до морозів: секрет городників - це обов'язково потрібно робити влітку

Також "Знай.ua" писав, як за формою огірка зрозуміти, чого йому бракує: догляд за овочем влітку