В українській столиці в середу, 26 січня, стався дуже сумний інцидент. Киянка закрилася в квартирі з сином і погрожувала накласти не себе руки, вистрибнувши з дитиною з балкона 12-го поверху. До поліції про це повідомила мати збожеволілої жінки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Національної поліції Києва.

Інцидент у Києві, фото: Нацполіція
Інцидент у Києві, фото: Нацполіція

Повідомляється, що жінка закрилася в квартирі з сином і погрожувала накласти на себе руки, вистрибнувши з сином з балкона 12 поверху. Поліцію викликала мати жінки.

Копи майже годину спілкувалися через зачинені двері з 32-річною матір'ю, поки рятувальники зайшли в квартиру поверхом вище і підібралися до жінки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Інцидент у Києві, фото: Нацполіція
Інцидент у Києві, фото: Нацполіція

"Більше години поліцейські вели з нею переговори, а в цей час рятувальники зайшли в квартиру поверхом вище, щоб перешкодити жінці. Спільними зусиллями співробітників поліції і ДСНС її зняли з парапету і затягли всередину. Хлопчика передали лікарям, його життю нічого не загрожує", - йдеться в повідомленні.

Інцидент у Києві, фото: Нацполіція
Інцидент у Києві, фото: Нацполіція

Тепер 32-річну жінку, родом з Кропивницького, затримали, їй загрожує до 15 років в'язниці за замах на умисне вбивство малолітньої дитини.

Раніше повідомляли, молодий хлопець випав з 12-го поверху на відомому курорті: поруч з тілом ридає дівчина.

Як повідомляв Знай.иа, під Києвом вагітна вилізла за балкон на очах у копів: "Перехопили під час стрибка...".

Знай.uа писав, киянка в гостях ковтнула пігулку і перетворилася на Халка - "Випала з вікна на машину і побігла".