Столичні умільці зібрали унікальний всюдихід, який може з легкістю підкорити будь-яку важкопрохідну місцевість. Тест-драйв машини влаштували журналісти «Джедаі» на каналі 2+2.

Відео можна переглянути за посиланням.

За основу чудо-техніки столичні розробники взяли БРДМ-2 1988 року — списану бойову броньовану машину розвідувальних військ.

Всюдихід, фото: скріншот з відео
Всюдихід, фото: скріншот з відео

«Протягом багатьох років ми займаємося ексклюзивною технікою. Близько року тому у нас виникла ідея придбати бойову мілітаризовану одиницю, щоб перетворити її на всюдихід, який проїде в будь-яких умовах», — розповідає Іван Душко, креативний директор проєкту.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всюдихід вагою в 7 тонн зазнав часткової модернізації. Розробники збільшили вікна, покращивши оглядовість, а також розширили салон, тепер машина вміщає 8 пасажирів. Додатково встановили спеціальне освітлення для пересування дорогами загального користування. Крім того, для зручності і комфорту спроєктували бокові двері, адже в оригінальній версії БРДМ-2 пасажири могли потрапити в середину автівки лише через дах.

Всюдихід, фото: скріншот з відео
Всюдихід, фото: скріншот з відео

Аби машина проїхала там, де це здається неможливим, умільці розробили додаткові висувні колеса. Ще більшої унікальності всюдиходу додає його можливість пересуватися водоймами.

Всюдихід, фото: скріншот з відео
Всюдихід, фото: скріншот з відео

Розробники не зупиняються над удосконаленням свого залізного звіра і в подальшому планують влаштовувати екстремальні тури. Сьогодні випробовувати можливості чудо-машини можна на спеціальній дорозі, де тестуються лише танки.

Нагадаємо, харків'янин зібрав всюдихід з трьох машин, використавши кузов дев'ятки, мотор BMW і раму від УАЗ

Як повідомляв "Знай.ua", штрафи 17 тисяч гривень: оприлюднено нові правила та покарання за нетверезе водіння

Знай.ua писав, 1500 гривень за паркування у дворах Києва: чи будуть платними стоянки для водіїв