У Києві на шість місяців перекриють половину вулиці Антоновича. Зокрема це стосується ділянки від будинку № 30 до будинку № 40.

Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 2351.

Погода в Києві буде перекрита частина вулиці Антоновича від будинку № 30 до будинку № 40. Передбачено тимчасове обмеження руху транспорту із заняттям проїзної частини до 17 січня 2022 року та тротуару – до 16 травня 2022 року.

Українські дороги, скріншот: Youtube
Українські дороги, скріншот: Youtube


Відзначимо, що ці обмеження пов'язані з виконанням робіт з прокладання інженерних мереж в об'єкт будівництва офісного центру. Під час робіт передбачено забезпечити вільний і безпечний рух пішоходів і транспортних засобів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вже після завершення робіт виконавці мають відновити благоустрій. Зокрема, відновити покриття проїжджої частини до 17 січня, а покриття тротуарів – до 16 травня фігурними елементами мощення.

Дорога, скріншот із відео
Дорога, скріншот із відео

Після цього передати їх за актом комунальному підприємству" дорожньо-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів і споруд на них Голосіївського району " м.Києва та відновити технічні засоби регулювання дорожнього руху.

Нагадаємо, що під Києвом комунальники почали ремонт на мосту, але забули його перекрити: "чому водії повинні страждати?". Водії не розуміють, як можна так байдуже ставитися до оточуючих

Раніше Знай писав, Одеська область перетворилася на Арізону через гігантську прірву: Гранд-Каньйон під ногами. На трасі Київ-Одеса стався зсув ґрунту

Також Знай повідомляв, що в Києві посеред дороги "прокинувся" фонтан з окропу, асфальт злетів у повітря: "комунальники помилилися"