Олександр Омельченко у великому інтерв'ю телеграм-каналу Київвласть розповів про те, чому на його думку не будується столичне метро, пише Укррудпром.

Сан Санич пояснив, що генеральний план столиці вже давно ніхто не виконує і він повністю провалений.

"7 років Кличко обіцяє пустити метро на Троєщину. Мільярди розкрадено грошей. "Розбазарено" – я скажу, тому що не тільки розкрадено, а "розбазарено" – це "не по-хазяйськи використано". Ціни на матеріали за цей час зросли вдвічі-втричі на заморожених будівництвах – чому вони і збиткові – за часом зрозуміло. Зараз конструкції все розкрали. Кольоровий металобрухт весь розкрали, двигуни всі покрали, ротори, приводи. Навіть почали вже вирізати металоконструкції", - нарікає Олександр Омельченко.

Віталій Кличко, скріншот: Youtube
Віталій Кличко, скріншот: Youtube

Також Сан Санич нагадав, що Віталій Кличко вже кілька разів обіцяв у різні дати хоч щось почати робити з метро на Троєщину.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"І ось Кличко обіцяв в 2019... в 2020 ... в 2021. А тепер - ні в якому. Знаєте, чим все закінчиться? Зніме чергового директора. Як за генплан, провалений з його прямої вини. Ще одного зама свого зніме. У нього є кого знімати, до речі! Ви знаєте, що у нього 15 заступників?" – ставить риторичне запитання Олександр Омельченко.