З української столиці прийшли доволі сумні новини, які просто протипоказано читати і дивитися під час прийому їжі. Так, в магазині "Коло" киянка купила упаковку цукерок, проте те, що було всередині буквально шокувало дівчину. Далі - більше! Українка вирішила поділитися своєю проблемою в мережі і розповісти всю ситуацію детальніше.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Цукерки з "Коло", фото: Telegram
Цукерки з "Коло", фото: Telegram

"Ситуація в магазині #Коло. Дівчина купила цукерки, стан яких прекрасно видно на фото: розтанули і злиплись. Вона звернулася до касира, але гроші повертати їй відмовилися, заявляючи, що треба писати якусь заяву і давати свої дані. Почалися гойдалки.

"У підсумку я перевірила градусник - там було вище 27 градусів. І це температура повітря в приміщенні. Поруч - полиця з дитячим харчуванням. Вони нібито викинули харчування (є на відео), а ось інший товар - я сумніваюся. Вони думають, що зробили показове відео і на цьому все. Я ж хочу домогтися утилізації та іншого товару", - пише дівчина. #Київ", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Також жінка опублікувала в мережі і відео зі своєю невдалою покупкою, в яких можна побачити ті самі цукерки, упаковку, а також чек, який підтверджує факт покупки товару в даному магазині.

Раніше повідомляли, весілля через тиждень, сукню - хоч викидай: хімчистка зіпсувала свято нареченій.

Як повідомляв Знай.uа, українка знайшла пухнасту "цивілізацію" в лохині: "І так зійде".

Знай.uа писав, у підземному переході Києва негода наробила біди, все завалено уламками і сміттям: "Безлад".