У центрі Києва водії могли споглядати юнака, який сів на унітаз посеред дороги.

Відповідне відео розмістили в телеграм-каналі "Ху*вий Київ".

Так, на відео можна побачити білий унітаз посеред пішохідного переходу і хлопця в навушниках, який сів на нього спустивши штани.

Що хотів сказати своїм вчинком киянин - невідомо.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ну, а ху*ть, і що це?
Протест?
Провокація?

Що б ви зробили?

🚽 - буду стояти. Напевно так треба!

- об'їду і потисну б руку, молодець же... заблокував проїзд!

☠️ - ти що, га*дон худий, взагалі оху*в? Срач під ж*пу і до мамки ха вухо!

Зробив свій вибір на Лесі- "Denys Zverev", - йдеться у підписі до відео.

Нагадаємо, раніше На вулицях Києва справжній потоп, води - до 40 сантиметрів: "тропіки - вже реальність". У Києві на зміну спеці Прийшов дощ. Через сильні опади деякі вулиці міста затопило. Зокрема в Києві під ударом опинилася вулиця Олени Теліги, тут рівень води досягає до 20-40 сантиметрів. Подібна ситуація на багатьох вулицях столиці.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У київському ТРЦ на дитину звалилася величезна вітрина, адміністрація просто проігнорувала: "зайняті..." У Києві в результаті нібито нещасного випадку, падіння скла з вітрини однієї з торгових точок в торговому центрі "Retroville" постраждала дитина.

Також «Знай.иа " писав, що У Києві на Майдані Незалежності розгулювала нетвереза компанія з російським триколором: "Відправимо туристів в..." Любителі "русского мира" влаштували посиденьки в серці України