Стало відомо про інцидент, який стався в Києві днями. Чоловік побив свою колишню обраницю і товариша через ревнощі. Тепер йому загрожує відповідальність.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці поліції Київської області в соціальній мережі Facebook. Чоловікові оголосили підозру про нанесення фізичної шкоди та грабіж.

До будинку 35-річного місцевого жителя, села Підгірці, прийшла знайома. Вони разом відпочивали, як раптом, туди заявився колишній співмешканець жінки. Виявилося, що 32-річний зловмисник приревнував жінку до свого друга, навіть незважаючи на те, що вони вже не були разом на той момент.

Злочинець, фото: поліція
Злочинець, фото: поліція

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Між ними виникла сварка, яка вмить переросла в бійку. Ревнивець взяв у руки скляну пляшку, і почав наносити по жінці удари. Після неї він відразу переключився на свого товариша, але, вже з ножем. Мабуть усвідомивши всю проблему, він вкрав телефон жінки і зник у невідомому напрямку з місця злочину.

Знаряддя злочину, фото: поліція
Знаряддя злочину, фото: поліція

На місце викликали співробітників Обухівського районного управління поліції, і вони почали займатися цією справою. Завдяки налагодженим діям співробітників правоохоронних органів, чоловіка практично ж відразу знайшли, і доставили до відділку.

Раніше, як виявилося, його вже судили за крадіжку. Всі речові докази були вилучені і направлені на експертизу.

Будинок, де стався злочин: поліція
Будинок, де стався злочин: поліція

Слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили чоловікові про підозру за ч.1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Нагадавши, у Києві розлючений Отелло понівечив обличчя суперника ключем- " Люблю твою колишню!"

Як повідомляв портал Знай.uа, під вікнами Шмигаля затримали озброєного чоловіка в кожусі -" а будьонівку не знайшли?"

Також, Знай.uа писав, у Тернополі псих розстріляв дітей у шкільному дворі: "більше 30 поранень"