У Києві розшукують неповнолітню дівчину, зникла з дому 3 липня. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, 16-річна Анастасія Старостенко мешкає у селищі Софіївська Борщагівка, Борщагівської територіальної громади, Бучанського району Київської області.

Розшуком неповнолітньої займаються працівники відділу поліції № 1 Бучанського районного управління.

За інформацією правоохоронців, розшукувана дівчинка пішла з дому, розташованого по вулиці Скіфській, приблизно о 15:00 у п’ятницю, 03.07.2021. Де наразі перебуває дитина, поки що не встановлено.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Прикмети зниклої дівчини: виглядає на 16-17 років, 160 сантиметрів зросту, середньої статури, обличчя овальної форми, волосся довжиною до плечей, пофарбоване в рудий колір. Очі зеленого кольору.

На момент зникнення була одягнута у помаранчеву футболку, джинсові шорти чорного кольору.

Усіх, хто володіє хоча б якоюсь інформацією щодо можливого місця перебування дівчинки, просять повідомити про це до правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше за вихідні загинуло 40 осіб: рятувальники нагадали українцям правила безпечної поведінки на воді.

Як повідомляє портал Знай в Україні за добу потонуло три маленьких дитини-шукали місце, щоб сховатися від спеки. Лише за добу загинуло троє неповнолітніх, їхні життя забрала вода, не змогли вибратися і потонули.

Також Знай писав, що кияни продовжували відпочивати, незважаючи на труп на пляжі - "поруч люди загоряють". Людей не налякало моторошне сусідство.