У Києві до ремонту розбитих доріг нерідко підходять творчо. Один із прикладів такої "творчості" показали в телеграм-спільноті "Київ зараз".

Місцеві жителі неодноразово скаржилися на» вбиті " дороги у дворах, на ями і провали в асфальті. Не один раз в мережі публікували знімки вулиць Сумської, Волгоградської, сім'ї Ідзиковських, на яких видно невідремонтовані частини дорожнього покриття.

Як повідомляється, цього разу терпець місцевих жителів урвався-ями на вулиці Волинській у Солом'янському районі вирішили залатати старими килимами.

Скрін, " Київ Зараз"
Скрін, " Київ Зараз"

Швидше за все, килими завалялися у когось ще з радянських часів, і їх викинули в сміття. Однак вони виявилися як не можна до речі для ентузіастів, які вирішили залатати цими килимами ями на дорогах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua" водії оригінально вимагають залатати ями в асфальті: "зробіть дорогу, * * * * * си" У Дніпрі розчаровані водії зважилися на відчайдушний крок і незвичайним способом звернули увагу місцевої влади на одну з найбільш розбитих доріг міста. Вони розмістили знаки з вимогою відремонтувати дорогу.

Також " Знай.ua " писав, що у Києві добудують новий міст через Дніпро за мільярд гривень: коли завершать роботи