У Києві для качок на водоймі облаштували будиночки в яких вони зможуть оселитися та безпечно жити.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Kyiv NEWS".
Так, стало відомо, що у Києві у парку Партизанської Слави для качок облаштували будинки. Кілька таких будинків виготовили з дерева та спустили на воду за допомогою човнів.

Будинок для качок, фото: Kyiv NEWS
Будинок для качок, фото: Kyiv NEWS

Тепер у нових будиночках на воді качки зможуть безпечно ночувати та висиджувати яйця аби мати потомство. Також тут вони зможуть сховатися у холодну пору чи від хижаків.

Будинок для качок, фото: Kyiv NEWS
Будинок для качок, фото: Kyiv NEWS

До слова, у Львові у басейн спортивного комплексу прилетіли качки. Вони прилетіли у львівський басейн спорткомплексу після того, як там тільки-но змінили воду. Тому користувачі мережі іронічно відмітили, що так птахи вирішили протестувати її на придатність.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Перші відвідувачі басейну після заміни води! Зацінили, сказали водичка супер і полетіли далі!" - так підписано миле фото.

Нагадавши, чим удобрювати полуницю, щоб не зібрати урожай "гнилі" - поради експертів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, чотири способи прищепити черешню.

Також Знай.uа писав, у чому цінність щавлю, скільки він коштує на і кому його їсти не варто.