На вулиці вже відчувається літо, а це означає, що більшість українців буде виїжджати на природу до річки або в ліс на шашлики. Але під час таких посиденьок багато хто забуває про те, що не можна залишати сміття на природі.
Про це повідомляє телеграм-канал "Інсайдер".
Щоб це виправити, на Київщині придумали оригінальний спосіб, як з цим боротися. Там на одне з дерев повісили манекен з табличкою "воно смітило в лісі". Ініціатори цього вважають, що подібні манекени зможуть відучити людей смітити в лісі.

Фото: телеграм-канала "Инсайдер"
Фото: телеграм-канала "Инсайдер"

Але, подібні народні методи сподобалися далеко не всім. Деякі відмітили, що це виглядає досить-таки моторошно.

Фото: телеграм-канала "Инсайдер"
Фото: телеграм-канала "Инсайдер"

"Народні методи боротьби з любителями смітити в лісі. Київська область. Трохи моторошно",- сказано в повідомленні Телеграм-каналу"Інсайдер".

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, що політика управління відходами в Києві загрожує екологічною катастрофою

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , 40% населених пунктів Закарпаття не забезпечені централізованим вивезенням відходів: Держекоінспекція

Також, "Знай.ua" писав, що киян порадували оновленою електричкою, як у Європі