Київські вулиці славляться можливістю побачити неймовірні витвори мистецства. Це може бути мурал, що вражає уяву, дивна лавочка або клумба.

Цього разу дивиною став креативний дитячий майданчик, про який на своїй сторінці в Facebook розповів Дмитро Корчинський.

"Далі гуляю Києвом. Дитяча гойдалка. Витвір невідомого генія. Мистецтво - це завжди загадка. Що вони роблять, ці жаба і гусь? Це сексуальна гра? Акт агресії? В обох випадках навіщо це бачити дітям? А може це пропаганда міжрасового єднання? А якщо вони звідти впадуть? Можливо, у вас є свої версії і пояснення?", - іронузіє автор.

Тим часом у Монастирському районі між селами Порохова і Садове, що на Тернопільщині, люди помітили неймовірне ноу-хау від коммунальників: проблемну ділянку дороги, на якій потрібно було покласти новий асфальт, вирішили прикрити звичайним килимом. Хоча, цілком можливо, що такий "креатив" влаштував і хтось з місцевих, хто не пожалів свого килима для такої справи.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Раніше схожим дизайнерським рішенням відзначилися і в Черкасах: в мікрорайоні Митниця проблему з величезною ямою на дорозі вирішили незвичайним способом — накрили її килимом. У групі опублікували знімок, на якому можна побачити величезну яму на проїжджій частині, яка накрита старим килимом червоного кольору з білими візерунками. При цьому на килимі знаходяться кілька каменів, які притискають його ямі.

Нагадаємо, київські комунальники зганьбилися з підробленими стовпами - "З г*вна і гілок"

Як повідомляв портал "Знай.uа", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла"