Київський вагоноремонтний завод модернізував електропоїзд ЕР-9М №544 на замовлення "Укрзалізниці".

Про це пресс-служба заводу повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Для оновлення інтер'єру встановили нові дивани, світлодіодні освітлювальні прилади, інформаційні табло, систему оповіщення, місця для перевезнь велосипедів, сходинки висадки-посадки пасажирів будуть підсвічуватися.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Оновили потяг і ззовні.

Нещодавно пасажирці потягу «Київ-Миколаїв» довелося всю дорогу терпіти дощ зі стелі над головою. Щоб зовсім не змокнути, люди підставляли під потоки відра, які їм надали провідники.

"Боюся, що до ранку в цьому поїзді Київ-Миколаїв пасажири почнуть топити дровами», - зазначає в коментарі до скандального відео його авторка. У коментарях українці обурюються з приводу сервісу на вітчизняній залізниці, зростанням цін на перевезення та відсутністю елементарного комфорту.

Нагадаємо, раніше харків'яни потрапили під "обстріл" крижаних крапель в поїзді: Привіт, " Укрзалізниця"

Як повідомляє портал Знай "Халк" влаштував погром у вагоні Укрзалізниці: розбитий стіл, вікно, всюди сміття і брудна постіль

Також Знай писав, що "Укрзалізниця влипла в скандал з чергами на електричку: "Кам'яний вік якийсь!"