Сьогодні використання евакуаторів в Києві більше нагадує корупційну схему, оскільки кошти надходять не до міського бюджету, а на рахунок якогось ТОВ.

Змінити становище пропонує киянин В'ячеслав Сокира у петиції, яку від створив у вівторок, 25 травня. Автор зазначає, що примусова евакуація - це пряме порушення прав та свобод, бо обмежує можливість людини на екстренне вирішення невідкладних справ.

"При порушені ПДР, громадянин зобов'язаний понести адміністративне покарання, але це повинно бути зроблено у цивілізований спосіб. Що для цього необхідно зробити ? Ввести до складу муніципальної поліції контролерів, які будуть виконувати функції дотримання власниками ТЗ правил ДР, а у випадках порушень виписувати штрафи, встановлені законодавством України. Евакуація ТЗ може бути здійснена тільки у випадках перешкоджання проїзду іншим ТЗ, перекриття виїздів, пожежних гідрантів тощо", - пропонує киянин.

Нагадаємо, в Харкові помітили шикарний Porsche за 5 мільйонів: євробляхерам такий і не снився.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв " Знай.ua", Київський фізрук зібрав спорткар мрії: дивись і вчися, Маск.

Знай.ua писав, у Києві помітили" Золотий " Hennessey Venom 1000 Twin Turbo: мрія всіх чоловіків.