Киянин вибрав досить дивний спосіб транспортування свого пса.

Відповідне відео з'явилося на сторінці "Київ Оперативний"у Фейсбуці.

Так, чоловік спорудив саморобний кошик для мопеда, куди і посадив собаку. Судячи з розслабленого вигляду пса, дискомфорту у нього це не викликало.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Це якась нова послуга з транспортування собак від служб доставки🧐",- підписав відео автор.

"Про корейську кухню ще не було жартів? 😁 ", "А чому без каски",
"хотдог, просто свіжий", " Собаче таксі...", "а шо ж йому пішки бігти?", "Це запасний варіант в разі поломки мопеда дотягнуть", "для Тіктока підійде відео...", "Агонь! 😂", - писали в коментарях кияни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянин прибрав г * ЗНО за своїм псом і нарвався на озвірілу бабусю - "викидати не можна!" Кияни все ще не звикли до того, що за домашніми тваринами на вулиці потрібно прибирати.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пастор влаштував пишні похорони для свого мопса: окремий зал для церемонії і оберемки квітів. Любов до своїх домашніх вихованців буває настільки сильною, що іноді спонукає власників тварин на кілька незвичайні вчинки.

Також «Знай.иа " писав, що Як маленький "демонічний чихуахуа" на прізвисько Прансер тероризує всю сім'ю. Інтернет полюбив "демонічного чихуахуа" на прізвисько Прансер, який ненавидить всіх, після чесного посту господині вихованця з проханням забрати його в новий будинок.