У Києві як і раніше бродять дві кози, яких не раз помічали в центрі міста і в спальних районах. Тепер рогаті тварини тероризують жителів Дарниці.

Так, у Facebook-пабліку "Позняки Осокорки Харківський - житлові масиви Дарницького р-ну Києва" користувач Віталій Семенюк пише, що непрохані гості об'їдають всю зелень в окрузі, він них буквально порятунку немає.

Чоловік зазначає, що коли кози не можуть дістати до гілок вище, вони спокійно залазять на припарковані машини. Хто господар тварин - невідомо, комунальні служби на скарги не реагують.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Скільки вже не скаржилися на кіз у нашому районі, ніхто не може допомогти. Об'їдають всю зелень мікрорайону. А найголовніше коли не можуть дістати до листя вони просто залазять на машини і продовжують об'їдати зелень", - скаржиться Віталій.

Тим часом у Києві врятували собаку, яку бездомні спробували зарізати і з'їсти. Тварину доставили в клініку Алден Вет, зараз у нього є все необхідне. "А поки з хлопцями виїжджаємо в ліс, де її знайшли, на прогулянку. Хто хоче і не боїться, пишіть",- пишуть в пабліку dtp.kiev.ua на Facebook.

Нагадаємо, у Дніпрі знайшли труп бездомного, обкладеного ножами - на тілі ні подряпини

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом дитина знайшла дивний предмет і позбулася руки: "Мама, що це?"

Знай.ua писав, 12-річний хлопчик заліз у турбіну літака і застряг: не зміг вибратися, все заледеніло.