На сторінці в Instagram відомої української співачки Alyosha з’явилася нова публікація, присвячена Дню вишиванки.

На знімку – сама співачка та її чоловік, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя. Цього разу для знімку зоряне подружжя обрало красиві вишиванки темно-синього та білого кольорів. Alyosha та Тарас ніжно обіймаються, і дружина цілує чоловіка в губи.

«З Днем вишиванки!», - привітала співачка своїх прихильників.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«В нашому шоубізі ви для мене - найкраща, найулюбленіша і найзворушливіша пара! Щастя Вам від всієї душі!!!!!», - пишуть у коментарях до допису захоплені фанати зірки.

«Пречудова українська пара! Люблю вас», «Неймовірна українська пара! Зі святом! Ви такі чудові, щастя вашій родині», «І вас, і всю вашу родину вітаю з Днем Вишиванки», «Ви дуже гарні! Дякую за вашу творчість!», - додають коментатори.

Зазначимо, що найкращими парами українського шоу-бізу неодноразово називали то Тараса Тополю з дружиною Alyosha, які виховують трьох діточок, то Арсена Мірзояна і Тоню Матвієнко.

Раніше ми писали про те, що соліст "Антитіл" підкорив українок козацькою красою: стрункий, як Тополя. Тарас Тополя зробив українцям сюрприз.

Нагадаємо, дружина Тараса Тополі Alyosha розповіла, чим дивує чоловіка вдома: сирна паста і легкий салатик.

Як повідомляв портал Знай.uа, багатодітна мама Аlyosha зробила гучне зізнання після карантину: "З'явилися нові…" Співачка розповіла, чим займалася на карантині.