У Києві дівчина вирішила пообідати, замовивши їжу з ресторану з доставкою додому. Однак щось пішло не так, і їй довелося залишитися голодною.

Про це розповіли в співтоваристві «чорний список» в соцмережі «Телеграм».

Як повідомляється, претензії у клієнтки виникли до закладу мережі» Євразія", розташованого на бульварі Лесі Українки, 19. Дівчина замовила місо-суп, який на рекламному фото виглядав вельми апетитно, з великою кількістю інгредієнтів.

Фото: чорний список
Фото: чорний список

Фото: чорний список
Фото: чорний список

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але те блюдо, яке їй доставили, не можна було назвати ні апетитним, ні ситним. Всі інгредієнти супу з легкістю помістилися в одну ложку, а клієнтці залишилася каламутна рідина замість юшки. При цьому ціна 250 грам такої "рідини" немаленька - аж цілих 110 гривень.

Скрін, сторінка закладу
Скрін, сторінка закладу

"Очікування і реальність. Киянка замовила місо-суп з доставкою додому в «Євразія» на бул. Лесі Українки, 19. Всі інгредієнти супчика помістилися в одну ложку", - пишуть автори повідомлення.

Нагадавши, "Нова пошта" змушує своїх співробітників працювати понаднормово і штрафує за будь-яку провину: "Мінус 1500 гривень". Як працюють співробітники на " Новій пошті"

Як повідомляв портал " Знай.ua", Київський маркет влип у скандал з дитячим харчуванням: "ти що, психічний?". Киянка викрила маркет у шахрайстві з дитячим харчуванням

Також " Знай.ua " писав, "Укрзалізниця" вляпалася в скандал з чергами на електричку:" кам'яний вік якийсь!". Українців змусили стояти в кілометрових чергах заради електрички