У Києві магазин популярної мережі» Фуршет " потрапив у скандал з дитячим харчуванням. Про це повідомили в співтоваристві «чорний список» в соціальній мережі «Телеграм».

Як розповіла автор повідомлення, вона зайшла в» Фуршет", розташований на вулиці Петра Вершигори, 1. Там вона придбала Дитяче пюре по акції, проте на касі його вартість виявилася не такою, як було зазначено на ціннику.

«На полиці стоїть "акційне" пюре з індички за 9,99 гривень, на касі пробивають за 24,18 гривень. Киянка попросила повернути гроші або продати товар за вказаною ціною, касир і охоронець залу викликали якогось хлопця, очевидно адміністратора. Але той взяв товар і почав валяти дурня - сказав, що це не та баночка, а також, щоб клієнтка "умотывала звідси", що їй "ніхто нічого компенсувати не буде і вони закриваються". Назвати своє ім'я відмовився", -повідомляють у телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами самої постраждалої, на її адресу також прозвучали слова "Ти що, психічна, який закон, ми закриваємося".

"P. S. варто нагадати, що мережа магазинів Фуршет збанкрутувала і закривається, і такі гопники, будуть шукати роботу в інших супермаркетах. Роботодавці, остерігайтеся!", - застерегли автори повідомлення.

Нагадавши, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу.

Як повідомляв портал " Знай", шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині.

Також "Знай" писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП.