"Укрзалізниця" знову стала фігурантом чергового скандалу. Цього разу обурення пасажирів викликали величезні черги на касі на станції Буча. Відповідний пост опублікував місцевий житель у своєму Facebook.

Як повідомляється, на станції всього лише одна Каса. Це стає причиною стовпотворінь, так як бажаючі потрапити на електричку шикуються у величезні черги.

"Я з 2019 року залишаю заявки на гарячу лінію "Укрзалізниці", щоб працювали обидві каси. На годиннику 7:25, і позаду мене черга до шляхів. Доки. Станція Буча. Будній день", - обурюється чоловік.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Коментатори відзначають, що перевізник досі існує в «кам'яному столітті».

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Вони відкрили б ще касу, але не вигідно. Черги тільки години з сьомої ранку до восьми. А касиру треба платити одинадцять годин.

Раніше ми повідомляли, пасажирів поїзда Укрзалізниці ледь не залило дощем прямо у вагоні, врятували відра.

Як повідомляв "Знай.uа", Укрзалізниця "викупала" харків'ян під крижаним душем в аварійній електричці.

Також "Знай.uа" писав, що "Укрзалізниця" буде висаджувати людей прямо з поїзда за допомогою копів, за що можна виклопотати.