Відома українська телеведуча Марічка Падалко запитала в українців, де, на їхню думку, краще жити – в місті чи за містом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

«Де краще жити - в місті чи за містом? Зі скасуванням чергового локдауну і поверненням нашої родини до Києва як місця постійної дислокації, знов зауважую для себе всі плюси-мінуси життя в різних місцях. Можливо, тим, хто над цим розмірковує, мій досвід буде корисний», - пообіцяла вона.

Падалко зазначила, що вона з родиною живе в невеликій міській квартирі, час від часу вибираючись на дачу за містом.

«В будинку ми проводимо всі вихідні, канікули і локдауни. Посеред робочого тижня скупчення людей, які мають насичене життя, в квартирі не є дуже відчутним. Натомість дача - це вже гарантована відпустка щовихідних і щоліта, більше можливостей для якісного спілкування з дітьми», - додала вона, наголосивши, що з певних родина не може жити за містом постійно.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Всі мінуси міського життя Ви і так знаєте: обмежена територія, непередбачувані сусіди, шум, екологія... Але після локдауну, як ніколи, відзначаєш і плюси: все «поруч», набагато більше всього встигаєш, в квартирі менше прибирати, діти менш залежні логістично від батьків, соціальне життя», - вважає Падалко, запитуючи, до чого більше схиляються її підписники.

«За містом жити краще, але доглядати за будинком - ще той виклик», «Дитя мегаполісу, не можу розлюбити гул трафіку, розвинену інфраструктуру, активне життя», - зізнаються фанати ведучої.

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила перед українцями душу: "Б'юся за увагу дітей"

Як повідомляв "Знай.ua", Марічка Падалко підказала господиням рецептом смачної паски - "Завжди ідеальний"

Знай.ua писав, Марічка Падалко загубилася на березі моря: "Де я?"