У Києві був помічений незвичайний автомобіль-поки що єдиний в Україні Ferrari SF90 Stradale. Його знімки, правда, не в найвдаліший для власника момент, опублікували в Facebook-співтоваристві "Київ Автомобільний".

Автознатоки відзначають, що ця машина має бензиновий двигун V8 Twin-Turbo 4.0, та 3 електромотора, сумарна потужність становить тисячу кінських сил.

"Привід ─ повний. Максимальна швидкість ─ 340 км/ч. Коробка передач ─ роботизована F1 (8 ступенів). Розгін 0-100 км/год ─ 2.5 с (0-200 км / год ─ 6.7 с)», — додають у повідомленні.

Ціна такого авто становить від 430 тисяч євро за звичайну версію до 480 тисяч євро за трекову модифікацію Asetto Fiorano.

Не дивлячись на всі перераховані вище переваги, Київський Ferrari опинився в принизливому становищі – його евакуювали за неправильну парковку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: Київ Автомобільний
Фото: Київ Автомобільний

«Евробляха? Буде заклеювати номери?", "Продавець масок через рік нарешті купив.

Ну або депутати шикують", "А газ можна ставити?", "Саня Дубинський, ти купив маму катати?",- регочуть українці.

Скрін, Facebook

"Блін, це потрібно бути божевільним, що б їздити на такий по наших дорогах», «Чекаємо, коли її новий власник розіб'є і знову вона покататися на евакуаторі, але вже в іншому вигляді. Для таких машин потрібні не тільки нормальні дороги (яких у нас апріорі немає), але і неабиякі навички управління! Чекати...", "Машина хороша, але де їздити на ній в Україні? Дороги ніби їдеш по Місяцю, кратери і горби одні", - додають в коментарях.

Нагадаємо, в Харкові помітили шикарний Porsche за 5 мільйонів: євробляхерам такий і не снився.

Як повідомляв " Знай.ua", Київський фізрук зібрав спорткар мрії: дивись і вчися, Маск.

Знай.ua писав, у Києві помітили" Золотий " Hennessey Venom 1000 Twin Turbo: мрія всіх чоловіків.