У Києві розшукують безвісти зниклу 15-річну дівчину. Про це розповіли у Службі розшуку дітей, передають у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшук неповнолітньої ведеться силами співробітників Дніпровського управління поліції ГУНП у столиці.

За інформацією, наданою правоохоронцями, розшукується неповнолітня Головко Катерина Євгеніївна, 2006 року народження. Дівчина 18 березня 2021 року пішла з дому та до цих пір не повернулася.

Прикмети зниклої дівчинки: виглядає на 14-15 років, 165 сантиметрів зросту, худорлявої статури. Очі сіро-блакитні, волосся каштанове, довжиною до плечей.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На момент виходу з дому була вдягнена: бежева куртка, джинси чорного кольору. Взута у чорно-білі кросівки.

Усіх, хто володіє хоча б якимись даними про те, де може перебувати неповнолітня Катерина Головко, просять повідомляти за номером «102» гарячої телефонної лінії поліції.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua , розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.