Учасник бойових дій з Черкащини Олександр Головатий, якому на київському вокзалі потяг відрізав ноги потребує допомоги.
Про це повідомив у Facebook Віталій Баранов.
У 2014 році Олександр пішов добровольцем, а з 2015 офіційно був у штаті ЗСУ. Одного разу він їхав на свою сьому ротацію, але через київські пробки запізнювався на потяг. Зараз чоловік пам’ятає лише, як швидко йшов по перону, боліла голова, а потім пустота й опам’ятався на колії з відірваними ногами й знову знепритомнів.

Фото: “Zmi.ck.ua”
Фото: “Zmi.ck.ua”

Медики кажуть, що причиною трагедії стали у тому числі численні контузії, нелікований посттравматичний синдром. Олександр був у важкому стані, він втратив багато крові та знаходився у реанімаційному відділені 17 лікарні. Варто зазначити, що алкоголю у крові постраждалого не виявлено.

Фото: Віталія Баранова
Фото: Віталія Баранова

"Через 10 днів після операції, його без обох ніг, з ампутацією до середини бедра відправили додому, винесли сестрі, яка приїхала з чоловіком забрати. Як буде проходити лікування усім наплювати. Якщо маєте можливість приділити увагу, допомогти з переобладнанням квартири на другому поверсі панельної п’ятиповерхівки, надати гігієнічні засоби – зробіть це", – зазначив Баранов.

Фото: Віталія Баранова
Фото: Віталія Баранова

Олександр Головатий родом із Черкащини, смт. Маньківка. Чоловік має сина, розлучений. Мешкає з матір’ю пенсіонеркою, яка продовжує працювати в бібліотеці.
Якщо вас не залишила історія чоловіка байдужими, то можете допомогти потерпілому.
Картка ощадбанку: 5167 8031 0468 7798
Головатий Олександр Олександрович.