На початку посту популярний український співак, «вічний ректор» Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський опублікував на власній сторінці в Instagram рекомендації щодо правильного харчування.

«Одразу після Масляної почався Великий піст. Ділюсь з вами продуктами, які можна вживати в ці дні», - написав він.

Серед продуктів, які «юний орел» української естради рекомендує вживати своїм підписникам, різноманітні овочі та фрукти, сухофрукти та горіхи, крупи та боби, а також випічка без яєць і молочних продуктів.

Він також поцікавився у своїх фанатів, хто з них також уважно стежить за харчуванням в зимово-весняний період, коли вітамінів та мінералів катастрофічно не вистачає.

«Хто з моїх підписників дотримується харчових обмежень? Пишіть в коментарях», - запропонував співочий ректор.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Корисно і цікаво», «Як завжди – корисно», - прокоментували нову публікацію його юні фанатки.

Нагадаємо, Поплавський змусив студента попітніти заради диплому: "Жбурляв гітари й апельсини".

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua, Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також "Знай.uа" писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.