Відомий український співак, «вічний ректор» Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський приєднався до тренду, популярного в соцмережі Тік Ток. Відповідне відео він оприлюднив на власній сторінці в Instagram.

Співавтором поплавського цього разу став молодий гуморист Антон Мурафа.

«Закрили тренд з @murafa. Як вам відео? Пишіть», - зазначив ректор.

«Відео, як завжди, з приколом», «У вас завжди щось цікаве», «Так тримати!!! Знімайте чим побільше таких хітових відео», - коментують допис юні фанати мпівака.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Можемо закривати тренд, краще вже не буде! Спасибі poplavskiy_michail за диплом», - написав на своїй сторінці сам гуморист.

«Коли набухалися з батьою», «Так ефектно ніхто не отримає диплом», «І спробуй не злови», «Ахахха, в Поплавського швидка реакція, напевно, тільки на молодих студенток», - пишуть у коментарях прихильники Мерефи.

«У мене два таких диплома з цього універу, приблизно так само отримала», - додають підписники.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua, Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також "Знай.uа" писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.