Вбивство семирічної Марійки Борисової розкрито – підозрюваний зізнався у скоєному і розповів подробиці злочину. Його вину підтвердила ДНК-експертиза, додають у Національній поліції України.

За словами очільника Нацполіції Ігоря Клименка, затриманий розповів, як ховав труп дитини в мішку, зав’язаному мотузкою.

"Але більш значущим є висновок ДНК-експертизи. Біологічні зразки, знайдені на загиблій дівчинці, належать затриманому", – підтвердили в поліції.

Відомо, що 62-річний затриманий Микола В. раніше вже неодноразово опинявся за гратами – у нього за плечами чотири тюремних терміни, востаннє він відсидів на нарах п’ять років. Односельці кажуть, що чоловіка всі боялися – він поводився неадекватно та жорстоко, міг душити дітей та показувати їм свої геніталії.

У поліції також додають, що хтось намагається переконати матір дівчинки звинуватити у злочині іншого чоловіка.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Окремі особи намагаються вплинути на матір дівчинки, щоб вона публічно заявила про те, що не вірить у причетність фігуранта і натомість звинуватила іншу людину. Таким чином набивати собі рейтинги і так цинічно використовувати горе людей заради хайпу – це речі поза межами мого розуміння", - зазначив Клименко.

Наразі затриманого утримують під вартою, правоохоронці працюють над збором доказової бази.

Нагадаємо, Збезчестив і забрав життя 7-річної дитини: на Херсонщині затримали небезпечного злочинця.

Як повідомляє портал Знай копи озвучили версію загибелі 7-річної Маші Борисової: "поглумився, задушив і сховав тіло в мішок"

Також, "Знай.uа" писав, що Україна попрощалася із маленькою Марійкою Борисовою, серце розривається - "Вбивця десь поруч!".