Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла про те, як 13-річна дівчинка вже 11 років бореться з раком. Вона не здається.

Таким чином повідомляється, що телеведуча розповіла про маленьку Сашку з Одеси. Вона вже 11 років бореться з четвертою стадією раку, а їй всього 14.

Як зізнається сама Лідія Таран, таких життєлюбів раніше навряд чи хтось зустрічав.

Маленька дівчинка перетерпіла величезну кількість хімій, яка приводила до ремісії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кілька років тому дівчинку відвезли Париж, де показали всі головні визначні пам'ятки, включаючи Діснейленд. Це було в рамках проекту»Здійсни мрію".

Є проблема. Кожна ремісія все коротше попередньої, але є вихід. Дівчинка доросла до моменту, коли створили ліки, які здатні вбити все погане в організмі остаточно. Кілька років тому це було ще неможливо.

Лідія Таран сподівається, що завдяки допомозі людей, цей Великдень Саша зустріне не в Інституті раку, а на березі моря, в рідній Одесі.

Нагадаємо, раніше Лідія Таран розкрила 5 пікантних секретів про Марічку Падалко: "ви ніколи не знали б..."

Лідія Таран на своїй сторінці в Instagram також привітала іменинницю. При цьому Таран оприлюднила кілька фактів про Падалко.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Щаслива Марічка Падалко зустріла особливу дату серед засніжених гір: "о 40 здавалося..." Про це Марічка Падалко розповіла на своїй сторінці в Facebook.

Також "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва: "була революція, ми обидва одружені". Про це повідомляє ТСН.