Українська телеведуча Лідія Таран розповіла, як виховує дочку-підлітка і які між ними виникають труднощі.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це дівчина розповіла в інтерв'ю для видання "Телегід".

Лідія Таран вже більше 20 років в ефірі, 11 з яких провела на 1+1 у програмі ТСН. Крім цього, телеведуча стала куратором благодійного проекту"Здійсни мрію". У Лідії є 13-річна дочка, яка підтримує її у всьому. Журналісти дізналися, яке дівчині переживати підлітковий вік дочки і як їм вдається знайти спільну мову.

За словами Лідії Таран, у її дочки зараз дуже ніжний вік, коли їй, як матері, потрібно одночасно віддалитися, щоб дати Василині особистий простір і трохи самостійності, а в інший час і контролювати її. Телеведуча не переходить особисті межі дочки, проте розповідає їй про те, коли краще перестати дивитися Instagram і TikTok і сісти за підручники.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також, Василина не сприймає матір як подругу:

"Василина вже давно розставила всі межі. Коли вона була маленька, я говорила їй:"Донечко, ми ж з тобою друзі". Вона говорила:"ти мені не друг". Я у відповідь: "а хто я тобі?". "Ми сім'я", - вона відповідала. Думаю, що ми десь 50 на 50. У нас розумний баланс у відносинах, адже дуже важливо мамі при нав'язливому бажанні бути близьким другом своїй дитині, не забути про те, що вона, в першу чергу, мати і вихователька".

Лідія Таран звикла спілкуватися з дочкою на жартівливій ноті. Телеведуча пояснила, що якщо буде розмовляти з Василиною також, як вона це робить на роботі, то виникне багато конфліктів і непорозумінь.

"Краще нам обходитися з нею жартами. І знаєте, вона з жартів робить великі висновки, насправді, - я це завжди помічаю", - зазначила журналістка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лідія Таран показала фанатам, як готується до Нового року.

Як повідомляв портал Знай.иа, Лідія Таран перетворилася на подружку дочки і налякала українців.

Також Знай.иа писав, що Лідія Таран познайомила українців зі своїм новим другом Толіком.