Стало відомо про те, що в Києві жінка наклала на себе руки вистрибнувши з вікна лікарні. Перші подробиці інциденту.

Таким чином повідомляється, що сталося це у вівторок, 16 березня, в Солом'янському районі. З вікна Київської міської клінічної лікарні №4 випала жінка. Від отриманих травм вона померла на місці, лікарям не вдалося її реанімувати.

Причини такого вчинку від 61-річної жінки невідомо, сталося це досить несподівано. На місце події прибули співробітники правоохоронних органів, щоб з'ясувати всі обставини.

Варто зазначити, що з початку 2021 року в Києві чи не щодня відбуваються самогубства. Вік жертв становить від 12 до 90 років. На жаль, врятувати вдається мало кого, і більшість з них доводять розпочате до кінця.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві, у Святошинському районі, 14-річна дівчинка покінчила життя самогубством. Вона повідомила мамі, що вже повертається додому, після чого забралася на 18 поверх будинку і зістрибнула вниз.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві виявили труп жінки з ножовим пораненням, повідомили в поліції. Припускають, що вона була співробітницею правоохоронних органів. Поки що поліція ніяк не коментує подію, проте відомо, що на трупі виявили сліди насильницької смерті.

Також Знай.uа писав, що в Одесі, за попередньою версією слідства, наклав на себе руки 18-річний юнак — він стрибнув з балкона загального користування багатоповерхівки.