Стало відомо про те, що на Київщині розшукують неповнолітню дівчину. Ніхто не знає що з нею.

Таким чином повідомляється, що сталося це в селі Святопетрівське, що в Бучанському районі Київської області.

Місцеве відділення поліції розшукує неповнолітню Ілону Тетеру. Їй 17 років.

Пропала вона в понеділок, 15 березня, приблизно о 6:00. Ілона втекла з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Отчий дім", що на вулиці Центральній.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Де вона зараз-немає ні найменшого припущення. Раніше вона вже неодноразово розшукувалася поліцією.

З особливих прикмет: на вигляд їй 16-17 років, зріст приблизно 167 сантиметрів, худорлявої статури. Довге волосся темного кольору.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Одягнена була в курточку темного кольору, спортивні штани і чорні кросівки.

Якщо раптом ви володієте якоюсь інформацією про місцезнаходження дівчини, зателефонуйте за номером телефону 102.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.uа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження. Допоможіть знайти.