У київській підземці з'явилася карта перших побачень, на якій відзначили найпопулярніші станції, де люди призначають першу зустріч для романтичних прогулянок.

Протягом декількох місяців група дослідників проаналізувала 500 історій своїх респондентів і відкинула інтерактивній карті найкрутіші локації на думку киян, повідомляє прес-служба "Київського метрополітену".

Словом, в топ кращих місць для першого побачення потрапили станції "Контрактова площа", "Площа Льва Толстого", "Хрещатик", "Арсенальна" і "Золоті ворота".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Тепер в метро можна прочитати забавні історії про побачення на вищезгаданих локаціях і дізнатися щось цікаве про особливості кожного з популярних місць. Керівник столичної підземки Віктор Брагінський подякував авторам ідеї та розповів, що проект допоможе кожному пасажиру на мить відволіктися від щоденних справ та турбот.

Нагадаємо, раніше кияни в метро збилися в натовп, наплювати на карантин: "Маринуємося!" У Києві пасажири на станції метро "Контрактовій" влаштували бійку через турнікетів.

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни натовпами атакують станції метро в надії потрапити на роботу. У київському метро намагаються зменшити скупчення людей на станціях, через що черги утворюються біля входу на них.