Відома українська телеведуча зняла кілька фотографій з роботи. Як проходять трудові будні у телеведучих.

Таким чином повідомляється, що на першому ролику Катерина Осадча показала досить незвичайний образ-перевтілення. Дівчина стоїть в білій сукні, на вухах у неї великі сережки, а на голові незвичайний аксесуар.

Блискучий обруч з білим пір'ям, який нагадує злегка ірокез. Що саме вони знімали-невідомо.

На наступних stories дівчина дала зрозуміти, що вона вже втомилася, і їй хочеться додому. Катерина Осадча сидить на кріслі, і накривається якоюсь тканиною.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зйомки тривали як мінімум до 23: 09. Телеведуча вже в іншому образі, з ліловим капелюшком на голові.

"Свіжість завдяки фільтру. Зйомки тривають " - підписала ролик телеведуча в своєму Instagram.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча показала українцям, як їх підставила весна. Замість ранньої весни і тепла, в місті йде сніг, і злегка морозна погода. "Снігова весна" - як підписала цей ролик сама телеведуча Катерина Осадча.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Катя Осадча запалила на дивані у друга: поки Горбунов не бачить. На цей раз, у своєму Instagram, Катя Осадча показала, як провела день 8 березня і привітала друга зі святом.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі показали першу дружину Юрія Горбунова, яку він кинув заради Каті Осадчої. У неї була дочка від іншого чоловіка, та й старше Людмила Юрія на десять років, але, їх не хвилювала різниця у віці. Людмила розлучилася з чоловіком, забрала дочку і переїхала до Києва.