У Чернівцях розгорається черговий скандал у дитячому садку. Цього разу дісталося дитині, батько якої відмовився здавати гроші на подарунок до 8 березня. Про це пише сам тато скривдженої дівчинки, блогер на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався в дитячому садку № 42"Перлинка". Там дитину, батько якої посварився з батьківським комітетом, принизили і залишили без подарунка до 8 березня. Причиною став той факт, що батьки дівчинки відмовилися здавати гроші в батьківський комітет.

За словами блогера, він відмовився здавати гроші на чергові "побори" в саду, через що його дитину принизили, ще й надіслали батькам фотографію.

"Совок триває? Відтоді батьківські комітети (комітети, у 2021 році!!) впливають на освітній процес в дитячих садах? У нас же начебто заборонені всякі комітети, збори і все таке, СРСР же давно не існує?"- обурився тато дитини.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Судячи з фото, поки всі діти грають, одна дівчинка сидить окремо і тільки спостерігає за чужими забавами.

"Дитина залишилася без подарунка, і демонстративно скинули мені фото з приниженням її гідності. Спасибі, це зробить її сильнішою, а вас, "педагоги", залишить без роботи", - додав батько.

"Це просто не вкладається в голові - це ж треба бути такими нелюдами!!! Дитина в чому винна, той, хто це фото зробив і підтримав цим Комітет, повинен бути покараний!!!", "Який сором, чесно, прикро як за свою дитину, обурлива ситуація!!!",- обурюються люди.

"Така ситуація скрізь по Україні. Що дитсадки, що школи. Міністерство не дає однозначної відповіді. Вже сам знаю. Є Конституція де все чітко написано. Ніяких комітетів не повинно бути", - додають в коментарях.

Також Знай.ua повідомляв, що аліменти на дітей платитимуть навіть бабусі і вітчими – Парламент прийняв новий закон.

Також Знай.ua писав, що у Мінсоцполітики озвучили нові суми надбавок для пенсій-хто отримає додаткові сотні гривень.