Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька вирішила привітати з Днем народження українського поета Тараса Шевченка. Дівчина записала спеціальний ролик на березі Чорного моря.

Таким чином повідомляється, що Соломія Вітвіцька зачитала вірш українського Кобзаря»Садок вишневий коло хати". Їй гармонійно акомпанувало море.

Як зізналася сама телеведуча у своєму пості в соціальній мережі Facebook, знає цей вірш вона з п'яти років. Батько завжди хотів, щоб вони з братом красиво розповідали поезію. Тато завжди знаходив, що підказати.

"Дивно, але саме цей вірш Я пам'ятаю краще за всіх, які вчила протягом життя, і можу розповісти, якщо мене навіть розбудити вночі. А кожен раз коли його розповідаю, дитячі спогади випливають назовні " - поділилася Соломія Вітвіцька.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала подарунок від таємного шанувальника:"у розлучення є переваги".

Як повідомляв портал Знай.ua, Соломія Вітвіцька показала, що їсть на сніданок: таке не кожен витримає.

У себе на сторінці в Instagram дівчина зняла stories, де показала свій варіант сніданку. Це яйця, багато зелені і авокадо.

Також Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька розповіла своїм підписникам, як збирається провести вечір.

Цього разу вона віртуально "вирушила до театру" на виставу за твором видатної української поетеси Лесі Українки, якій незабаром святкуватимуть ювілей – 150 років від дня народження.