Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала як відривається з подругами в Одесі. Вони туди вирушили на невеликий відпочинок.

Таким чином повідомляється, що заселилися вони в оновлений, сучасний @premier_hotel_odesa. Всього кілька днів тому у них відкрилася затишна SPA зона, яку Соломія Вітвіцька з дівчатками відразу випробувала.

Також, сподобався телеведучій сервіс. Персонал дуже привітний. "Не знаю де б ще @bundzilo.tanya о 3 годині ночі посмажили картоплю з цибулею» - ділиться враженнями Соломія Вітвіцька.

Дівчина також зазначила, що це неймовірний початок весни в сонячній Одесі, і це найкраще що могло статися.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram телеведуча показала кілька кадрів з їх відпочинку в Одесі.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала подарунок від таємного шанувальника:"у розлучення є переваги".

Про це вона розповіла в Instagram-сторіз на власній сторінці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Соломія Вітвіцька показала, що їсть на сніданок: таке не кожен витримає.

У себе на сторінці в Instagram дівчина зняла stories, де показала свій варіант сніданку. Це яйця, багато зелені і авокадо.

Також Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька розповіла своїм підписникам, як збирається провести вечір.

Цього разу вона віртуально "вирушила до театру" на виставу за твором видатної української поетеси Лесі Українки, якій незабаром святкуватимуть ювілей – 150 років від дня народження.